1spskfriske, fintsnittede krydderurter f.eks. oregano, timian, rosmarin, purløg eller bredbladet persille
Dressing:
1glasrød pesto af god kvalitet
½dlhyldeblomsteddike eller æblecidereddike(Har du lavet min opskrift på hyldeblomsteddike, passer den perfekt i den her dressing.)
2fedknust hvidløg
1stor spskflydende honning
Lidtflagesalt, friskkværnet peber
Evtlidtchiliflager eller meget fintsnittet rød chili hvis dressingen ønskes stærk
Tilberedning
Kog kartoflerne, så de kun netop er nok og hæld omgående vandet fra.Stil dem til afkøling og for det bedste resultat, på køl natten over.Skær dem i skiver og læg dem ned i en stor skål
Snit forårsløgene - den grønne del i ringe og den hvide del fintsnittes. Den hvis del blandes sammen med kartoflerne og den grønne del gemmes til pynt.
Æblet skæret i fine tern
Radiser vaskes grundigt og skæres i skiver eller fine både alt efter deres størrelse.Gem halvdelen til pynt.
Bræk de nederste træede ender af aspargsene og vend dem i lidt olivenolie og læg dem et par minutter på en brandvarm grillrist.Alternativt kan du stege dem på en grillpande.De skal ikke gennemsteges, men bevare deres bid.Halvdelen skæres i mundrette stykker og blandes med kartoflerne, resten gemmes til pynt.
Alt blandes godt.
Lav dressingen ved at blende alle ingredienser til dressingen til en nogenlunde ensartet dressing.Smag den til og juster med ekstra krydderier om nødvendigt.
Hæld den over kartoflerne og de øvrige salatingredienser og vend det hele godt rundt.
Pynt med de grønne skiver af forårsløg, radiser, grønne asparges og friske krydderurter
Server som tilbehør til grill, kødretter eller som et vegetarisk måltid sammen med lidt lækkert brød.