500gramRigatoni eller anden pasta af rigtig god kvalitet
2spskoliven- eller rapsolie
1almløg - fintsnittet
4stkmini snackpeber eller 1 stor orange peberfrugt - fintsnittet
3fedhvidløg - fintsnittet
450gramcherrytomater skåret i halve
1glas rød pesto - 190 gram
1tskSmoked spanish chorizo rub fra @EpicSpice(Alternativt kan du bruge All-round krydderi, paprika og lidt chilipulver)
½håndfuldfriske basilikumsblade
Lidtflagesalt og friskkværnet peber og vhiliflager til at smage til med
Tilbehør:Frisk rød chili (kan udelades) og parmesanost
Tilberedning
Start med at lave pestosaucen
Varm olien op i en pande og sauter løg, hvidløg og peberfrugter til de er klare.
Tilføj de halverede cherrytomater og krydderierne lad det simre i 10 minutter
Tilføj herefter rød pesto og halvdelen af de friske basilikumsblade (fintsnittede) og lad saucen koge lidt ind.
Smag til og juster med ekstra krydderier, salt og friskkværnet peber efter behov
Kog pastaen al dente som anvist på posen.Dræn for vand og gem lidt af vandet, hvis der bliver behov for at fortynde saucen.
Vend pastaen og pestosaucen og server med resten af de friske basilikumsblade, lidt fintsnittet rød chili (kan udelades) og friskrevet parmesan.Tilbehør: Vi spiser gerne en sto blandet salat sammen med.