1håndfuldBaby spinatblade og eller basilikumsblade (jeg bruger halvt af hver)
1bægermini mozzarellakugler drænet for væde
6skivergod skinke fx parmaskinke eller seranoskinke (jeg fjerner fedtkanten)
½stksalatløg - fintsnittet
Dressing:
2spskRigtig god ekstra jomfru olivenolie f.eks. fra @rosario
1spskflydende honning
½stklime (saften heraf)
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Sæt en gryde vand med salt over og bring i kog.TIP: Jeg bruger ofte en stor pande til at blanchere asparges i - det går meget hurtigere.
Knæk de trådede ender af de grønne asparges og læg dem ned i det kogende vand et par minutter. De skal stadig have "bid".Hæld vandet fra og skyl dem under iskoldt vand, så kogeprocessen standser. På den måde bevarer du deres sprødhed uden at de er helt rå.
Fordel spinatblade og basilikumsblade i bunden af et fad
Læg de godt afdryppede asparges ovenpå og fordel jordbær, kirsebær og mozzarellakugler rundt om.Drys med fintsnittet salatløg og pisk dressingen sammen.Hæld den over lige før servering.