Lidtflagesalt, friskkværnet peber og cayennepeber eller chiliflager
1håndfuldblandede fintsnittede krydderurter f.eks. oregano, timian, purløg
1håndfuldfriskrevet Gouda
1håndfuldfriskrevet rød cheddar
1stksammenpisket æg (til pensling)
1stkburrata (kan udelades, men smager bare ekstra dejligt)
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader
Rul butterdejen ud og læg den over på en bageplade beklædt med bagepapir
Prik butterdejen med en gaffel, men lad en kant på 1 cm være hele vejen rundt
Skær cherrytomaterne i halve og vend dem i lidt god olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber.
Rør creme fraiche med knust hvidløg, lidt af de fintsnittede krydderurter, flagesalt og friskkværnet peber og evt lidt cayennepeber/chili.Smør den på butterdejsbunden - husk at lade kanten være fri for fyld
Drys med de fintsnittede krydderurter
Fordel ostene henover
Fordel tomatblandingen henover osten
Pensl kanterne med det sammenpiskede æg og fold kanten ind - pensl også oversiden.
Bag galetten til kanterne er smukt gyldne og tomaterne bagte.
Tag den færdigbagte galette ud og bræk en burrata i stykker og læg den henover den varme galette. Dryp med en rigtig god olivenolie, drys evt med lidt ekstra friske krydderurter eller spiselige blomster.