Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Klassiske pandekager
Antal
1
portion
Ingredienser
3
dl
minimælk
175
gram
hvedemel
4
stk
æg
1
spsk
rørsukker
½
spsk
vaniljesukker
½
tsk
kardemomme
1
nip
salt
Lidt
smør eller smørspray til stegning
Tilberedning
Alle ingredienserne puttes i et blenderglas og kører til en jævn og lind pandekagedej.
Lad gerne dejen stå 10 minutter inden du bager med den.
Varm en pande op og smør den med lidt smeltet smør eller brug en smørspray.
Hæld lidt dej ud på panden og løft/drej panden rundt, så dejen fordeler sig i et nogenlunde jævn lag. Så tynd som det er mulig.
Steg dem fine gyldne på begge sider og hold dem varme i ovnen eller dæk dem til.
Server gerne med frisk frugt eller bær, frugtsirup, ahornsirup, chokoladesauce eller Nutella
Rigtig god fornøjelse!