2håndfulderuccola og spæde salatblade ved servering
Lidtfriskrevet parmesanflager ved servering
Ostecreme:
2-3dlcreme fraiche 18%
3fedhvidløg - knust
30gramparmesan - fintrevet
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Varm ovnen op og meget gerne med en pizzasten ellers lad en bageplade blive i under opvarmning.
Klargør imens ostecremen og grøntsagerne. Når ovnen og stenen er godt varmet op er du klar
Smør tortillaen med et lag ostecreme (jeg rører den blot sammen i en skål)
Top med fine skiver af broccoli, løgskiver og avocado. Slut af med lidt mozzarella jævnt fordelt (ikke for tæt på kanterne, så flyder den bare af når osten smelter)
Sæt den ind i ovnen med en pizzaspade drysset med lidt mel og bag den ganske kort til til kanterne er sprøde og grøntsagerne gennembagte.
Tag den ud og læg et par skiver skinke på, drys med ruccola, spæde salatblade og riv gerne lidt friske parmesanflager henover. Et par drej med peberkværnen er altid godt - så er den klar til servering.