2tskharissa (eller mere hvis du kan lide det stærkt)
1håndfuldbedbladet persille - fintsnittet
5-6bladefriske mynteblade - fintsnittet
1håndfuldpinjekerner, cashewnødder og eller ristede afskallede hasselnøddekerner
2-3spsktørrede berberis
Tilberedning
Hæld det kogende vand i en skål sammen med grøntsagsbouillon og tilsæt couscous. Lad dem trække 5 minutter og rør rundt med en gaffel for at løsne den.
Varm olie op på en pande og sauter hvidløg og forårsløg. Tilføj harissa og lad det sautere med et minuts tid, til det begynder at dufte dejligt.
Tilføj nu de færdige couscous, nødder, berberis og friske krydderurter og vend det godt rundt. Lad det stege godt igennem.
Pynt med ekstra nødder, friske krydderurter og berberis og server.Tip: Bliver der en rest til overs, smager den harissastegte couscous dejligt sammen med din frokostsalat.